Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturist campingplasser Spania

Det er ingen tvil om at hvis vi er ute etter en opplevelse uten begrensninger, er naturisme en av de kraftigste. Uten restriksjoner og uten klær: naturisme er en måte å bokstavelig talt nyte hvordan Gud brakte oss til verden. I Spania har denne praksisen blitt så normalisert over tid at det i dag er relativt enkelt å finne naturistturismealternativer i store deler av de autonome områdene. Du finner de beste naturiststrendene i Spania i mange andre innlegg i denne bloggen. I dag står campingplassene for tur, hvor alle muligheter står til din disposisjon.

El Templo del Sol (Tarragona)

Vi starter listen med denne campingplassen som ligger i L'Hospitalet de l'Infant i Tarragona. Den har en kapasitet på 900 personer og viser en rekke interessante installasjoner med referanser til spansk-arabisk arkitektur. Naturisme er selvfølgelig tillatt på campingområdet, men ikke i denne hovedbygningen. Det har mulighet for å leie komfortable bungalower og bobiler. Likeledes er det også utstyrt med plasser for et bredt spekter av aktiviteter, for eksempel en kino for 300 personer. Og det som ikke er mindre interessant, det er åpent hele året.

Almanat Naturista (Malaga)

Nå drar vi til Malaga, nærmere bestemt til byen Rincón de la Victoria, 20 km fra hovedstaden. På denne campingplassen kan du nyte plasser for telt, campingvogner og bobiler. På samme måte, hvis du leter etter noe mer komfortabelt, tilbyr det også bungalowutleie. Fasilitetene er svært komplette, da de tilbyr et utendørs svømmebasseng, en grillplass, et barneområde, et bordtennisbord, et treningsstudio, en bar, en butikk og en restaurant. Og hvis det ikke var nok, har den også direkte tilgang til El Almayate nudiststrand.

El Portus (Murcia)

Svært nær Murcia-byen Cartagena ligger El Portús. En campingplass som i likhet med den forrige har et bredt spekter for besøkende. Blant dem, i tillegg til det essensielle campingområdet, er det også mulighet for å leie leiligheter eller bungalower. Når det gjelder tjenestene, er de svært omfattende: der kan du nyte et oppvarmet utendørs svømmebasseng, restaurant, bar, tennisbane, paddle tennisbane og petanquebane, fotballbane og et barneområde. I tillegg er naturmiljøet uten sidestykke. Ligger i en vakker bukt, mellom havet og fjellene, tilbyr den vakker utsikt.


Sierra Natura (Valencia)


Et perfekt alternativ hvis du vil ha litt naturisme i fjellet. Sierra Natura ligger i Caroig-massivet og har faste plasser for camping med telt eller bobil, men det er også flere leiligheter.

Fasilitetene er de mest komplette: i tillegg til et svømmebasseng, har den en badstue, et oppvarmet basseng, fellesarealer for hygge og til og med et kjøkken hvor du kan tilberede noen produkter fra campingplassens økologiske hage. Selvfølgelig er veganske alternativer mer enn vurdert. Det tilbyr også aktiviteter som nakenvandring.

Relax Nat  (Girona)

Denne campingplassen ligger i Mont-ras kommune, i Baix Empordà, nær drømmestrender. Det er omgitt av vegetasjon, noe som gjør det til et paradisisk sted å praktisere naturisme. I tillegg til camping kan du også leie en leilighet. Når det gjelder fasilitetene, er de ganske komplette: det er tennisbaner, paddletennis, volleyball og minigolf. Svømmebassengene bør selvfølgelig ikke gå glipp av. Avslapningsområdet er også veldig interessant, spesielt for sosialt samvær, men hvis du vil ha litt introspeksjon, har denne campingplassen til og med et bibliotek. Åpningsperioden tilsvarer selvsagt høysesongen.

Las Grullas (Caceres)

Som du har sett så langt, ligger de fleste av de beste campingplassene på kysten av Spania. Vi avslutter listen med et av de eksemplene som viser at du også kan praktisere naturisme i interiøret. Det er en intim campingplass med plass til noen få plasser som ligger i vakre omgivelser nær byen Benquerencia. Det spenner over lengden av et gammelt gårdshus, så de arkitektoniske detaljene har en sterk landlig og tradisjonell smak. Tilbudet er imidlertid omfattende: en campingplass er tilgjengelig, men det er også leiligheter og bungalower til leie. Det finnes også svømmebasseng og petanquebane. Det er selvfølgelig åpent fra april til oktober.