Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturisme India


 Dette er de beste nudiststrendene i India, hvor folk uten klær kan nyte sanden og havet på en annen måte.

Du vil finne mange strender i India hvor folk liker å ta et bad og ha det gøy i vannet, men har du noen gang sett folk streife nakne rundt på disse strendene? Men er det noen strender hvor du virkelig kan bade i full frihet? Ja, det er noen strender, la meg liste noen av de beste nudiststrendene i India nedenfor.


Agatti Island Beach, Lakshadweep


Populært kjent som Topless Beach, er hovedattraksjonen på denne øya dens kokos- og palmetrær, korallrev og hvit sand. Dette stedet er perfekt for de som ønsker å nyte naturen i fred og ro. Når du besøker dette stedet, vil du se ikke bare utlendinger, men også lokalbefolkningen nyte denne stranden uten klær. Men husk at ikke alle kan besøke denne stranden, du trenger også en spesiell tillatelse for dette.


Om Beach, Karnataka

Hjem til to ferskvannskilder, denne stranden har fått navnet sitt fra formen til Om, det vil si at du vil se denne stranden i form av Om. Denne stranden tiltrekker seg mange turister, hvor de kan sole seg uhindret.

Marari Beach, Kerala

Du vil bli overrasket over at folk kan nyte en nudiststrand selv i Marari Beach i Kerala. Dette er et veldig stille og uberørt sted, hvor du kan oppleve naturen på nært hold. Dette stedet er intet mindre enn eventyr for soling i vannkanten. Her kan du nyte en koselig atmosfære med partneren din. Marari Beach er best for de som ønsker å komme seg vekk fra folkemengdene en stund.


Paradise Beach, Gokarna

Når du besøker dette stedet, er Paradise Beach et stykke av himmelen, det vil si at du ikke ville ha sett et slikt sted selv i drømmene dine. Denne stranden er et av de uvanlige stedene ikke bare i Gokarna, men også i India. Den eneste måten å nå stranden er med båt. Her kan du sole deg alene eller sammen med en partner mens du nyter sanden og havet.


Ozran Beach, Goa

Goa er et populært turistmål og strendene tiltrekker seg tusenvis av mennesker fra hele verden. Likevel er lite kjent om denne stranden, ja, vi snakker om Ozran Beach, hvor hippier og utlendinger er mest sett. Denne stranden er ganske stille, så utlendinger liker å tilbringe mesteparten av tiden sin her. Dette stedet er et paradis for de som ønsker å oppleve stemningen i Goa vekk fra de overfylte stedene. Fotografering og video er forbudt her. Naken er ikke obligatorisk.