Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Nakenstrender i Galicia

Dette er de beste nudiststrendene i Galicia. Bli med oss ​​på denne turen til sandbankene hvor du kan ta av deg klærne (hvis du ønsker det) og oppleve et spesielt bånd med naturen.

Ja, de er et sant paradis. Bort fra kjas og mas, uten fasiliteter og i total ro. Hvis du ikke liker folkemengder, avslør deg selv og oppdag disse skjulte skattene. i total tilknytning til naturen.


Playa de Bascuas (Sanxenxo)

Dette er et av stedene med stor naturisttradisjon i Galicia. Bascuas, som ligger mellom strendene i Montalvo og Pragueira, er en oase av ro blant travle andre strender i området. De landlige omgivelsene gir deg også privatliv til å lene deg tilbake og slappe av på denne stranden. I tillegg gjør enklaven med øyene Ons og Onza i bakgrunnen dette sandområdet til et unikt sted. Du kommer til å elske det.


Playa de Area Longa (Porto do Son)

I en eksepsjonell enklave, med Baroña-castroen i bakgrunnen, finner du denne naturistsandbanken som du kan nå til fots via en sti og som vanligvis har sterke bølger. Med utsikt over Atlanterhavet og vakre solnedganger, vil denne stranden la deg slappe av og nyte naturen.


Playa Os Alemans (Foz)

Ligger ved siden av Areoura-stranden, gjør den isolerte naturen til denne stranden i A Mariña Lucense den til et ideelt sted å henge naken. Også kjent som Area Brava, er det et av de populære naturistområdene i området. Dessuten, omgitt av vegetasjon og fjellformasjoner, gir det en paradisisk atmosfære der du vil føle deg komfortabel.


Playa de Combouzas (Arteixo)

Denne stranden, adskilt fra sandbanken i Barrañán av tidevannet og en klippebakke, er en av de vakreste strendene hvor du kan praktisere naturisme i A Coruña. I tillegg har den moderate bølger fordi det er en åpen havstrand, som vil glede de som liker bølger.


Slapp av og kos deg på denne stranden, lytt til lyden av bølgene som nærmer seg kysten. Du kommer uthvilt hjem.


Playa de Barra (Cangas)

Det er juvelen i kronen på Galicias nudiststrender. I tillegg har den en stor tradisjon, som en av de første strendene der naturisme var tillatt i samfunnet. Omgitt av furutrær, med krystallklart vann og fin hvit sand, er det et sant paradis. Fra håndkleet har du en panoramautsikt over Vigo-elvemunningen som vil forbløffe deg. Solnedganger er også et eget kapittel. Hvis du går, bør du definitivt se dette showet.


Playa de Ponzos (Ferrol)

Hvis du vil føle naturen i sin reneste form, er dette din strand. Denne sandbanken ligger omtrent ti kilometer fra Ferrol, og er preget av sine sterke bølger og vind. Her sameksisterer «tekstilen» med naturisten, selv om områdene er noe avgrenset. Naturisme er mer rikelig i den nordlige delen (mot Valdoviño), området som er lengst unna adkomst fra veien. Dessuten, hvis du brenner for surfing, kan du øve på det, du vet at Ferrol-kysten er et paradis for alle som elsker å fange bølgene på brettet.