Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Nakenstrender i Costa Rica

 Strandgjengere som liker muligheten til å bli nakne bør ikke ha noe problem med å gjøre det på en strand i Costa Rica. Selv om det er noe fratrukket utenfor de store hotellene og feriestedene i turistområdene; for det meste er det allment akseptert. På mindre feriesteder forårsaker det sjelden reaksjon. Hvis du føler deg ukomfortabel med å være naken rundt grupper av kledde mennesker, er det ofte veldig enkelt å finne en privat strand.

Selv om det ikke er noen faktiske strender for nakenhet i Costa Rica, er det mange "valgfrie klær"-hot spots i denne vakre mellomamerikanske oasen. Det er sant at i Costa Rica, juridisk sett, er offentlig nakenhet ikke akseptabelt, så hva bør du gjøre hvis du er en turist som føler behov for å slappe av.

Hvor ville du gått?

Manuel Antonio strand

først må jeg nevne Manuel Antonio Beach. Dette er et populært sted for turister av alle slag, og det er hovedsakelig et mer konservativt sted for soling og lek, men nord for det offentlige området er et fint lite område hvor du finner mye toppløs soling. Noen ganger, men sjeldne, kan du til og med finne helt nakne strandgjengere. Dette er også kjent som den homofile og lesbiske delen av stranden. Lokalbefolkningen kaller det Playa de Playos.

Montezuma-stranden

Montezuma Beach (eller Playa Montezuma) er det perfekte stedet for de som er "bohemske" overtalelser. Kanskje den mest budsjettvennlige utflukten, dette tiltrekker seg et bredt og fargerikt spekter av liberale mennesker som backpackere, sigøynere, surfere, buskere og andre morsomme turister og lokalbefolkningen. Som om ikke den underholdende blandingen av lokalbefolkningen og turister, og det ekte smorgibord av mat i Playa Montezuma var nok, bare ta en naturskjønn kjøretur (eller gå) lenger nord og se Playa Grande, en bortgjemt, men livlig strandstrekning som akkurat kommer levende med kunst, surfing, bål og selvfølgelig muligheten til å bli naken!

Hotel Villa Roca

Hotel Villa Roca er et feriested som eies av homofile, lesbiske og transpersoner som ligger i byen Quepos, med utsikt over Stillehavet og vidstrakt utsikt over regnskogen. Selv om dette ikke er et utpekt klesvalgfritt feriested, er det tillatt etter kl. 22.00. Quepos, på veien til Manuel Antonio, er et verdensberømt hotspot for homofile/lesbiske og turistbrannstasjon. Ikke bare ligger dette feriestedet i den uten tvil den vakreste regionen i Costa Rica, eierne er stolte av omgivelsene og driver alle boblebadene sine på solenergi. Nyt naturen og dyrelivet og ta gjerne av deg noen klær etter ti!

Club Mi Amor

Det er også et nydelig lite sted som heter Club Mi Amor. Det er et valgfritt feriested for nudist/klær, og det eneste i sitt slag i Costa Rica. Club Mi Amor er lett å finne, midt mellom San Jose, hovedstaden, og kysten, omtrent 65 km fra Juan Santa Maria flyplass, noe som gjør det praktisk for både turister og reisende. Innkvarteringen inkluderer luksuriøse rom ved bassenget, med fantastisk utsikt over det naturskjønne mellomamerikanske landskapet, komplett med en spektakulær foss å se på på de varme, valgfrie kveldene. Club Mi Amor dekker omtrent seksti tusen kvadratmeter og tilbyr tjue forskjellige høykvalitetssuiter, både ved bassengkanten og i hagen, med farge-TV, sentralt klimaanlegg og private vaskerom.

Generelt sett, jo lenger sør du reiser i Costa Rica, jo færre turister vil du se, noe som gir deg mange muligheter til å få en helt sømløs brunfarge. I de fleste tilfeller vil lokalbefolkningen og myndighetene overse festlighetene, bare sørg for at du respekterer skikkene i de mindre byene og sørg for at det er rett før du kler av deg!