Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Ny uruguayansk nudiststrand

Dette er den nye stranden i Uruguay hvor du kan praktisere total nakenhet

Bildene er super fristende for de som leter etter en ferie eller en avslappende ferie ved sjøen. Brede strender med fin sand og et utrolig grønt miljø. Dette er La Sirena, en av de to naturiststrendene som Uruguay har. Det ligger i kystbyen Aguas Dulces, i Rocha. Det er en ekte «diamant in the rough» som er verdt å utforske hvis du er ute etter ro midt i naturen.

La Sirena inviterer deg til å nyte naturen i sin reneste tilstand. En perfekt strand for å nyte sol, sand og vann om sommeren. Den har små sumper, laguner, kløfter og furu- og akasiefjell, perfekt for en tur når dagen er overskyet, eller for å nyte solnedgangen når solen går ned.

Hva betyr det at det er en naturiststrand? «Naturisme er ikke det samme som praktisering av nudisme, men det er en aktivitet rettet mot å nyte naturen i sin mest globale dimensjon, hvor praktisering av nudisme inngår som en del av kontakt med naturen og som en måte å vise respekt for å våkne. den andre.

Som enhver naturiststrand har den sine egne regler, som alle besøkende må respektere. Foruten å hjelpe til med rengjøring og stell av stranden (som det gjøres på alle andre strander i Uruguay), er det viktigste å respektere plassen og privatlivet til andre naturister.

La Sirena ligger 2,5 kilometer nord for Aguas Dulces-stranden. Den kan nås til fots, både langs stranden og gjennom sanddynene. Rustikke treskilt markerer starten på stranden.

Siden hovedverdien til stranden er kontakten med naturen og den utrolige roen, er det ingen badevakt eller vertshus som tilbyr gastronomiske tjenester i stedet.

Dens store trekkplaster er bredden på stranden, det utmerkede vannet og det spektakulære grønne og ville miljøet. Disse attraksjonene gjør det til en ekte uruguayansk oase av ro som er verdt å utforske.