Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturisme på Borkum

Øyas naturlige badestrand ligger nord på Nordsjøen Borkum: en strekning av fin sand hundrevis av meter bred med et naturistisk område i det rustikke sanddynelandskapet.

Stranden garanterer en uforstyrret køye for alle. Nyt sanden, vinden og lyden av Nordsjøen. Alt for deg selv.

Er du på stranden med hunden din? Bruk deretter den spesielt skiltede hundestranden for uforstyrret strandglede.

Det er også en lekeplass for barn, en restaurant med badstueområde, volleyballnett og forskjellige strandstoler og telt spredt over stranden. Duneområdet som tilhører nudiststranden grenser direkte til stranden og ligger i utkanten av et naturreservat. Mange "Butzen" (hytter) gjemt i naturen gir ideelle forhold for uforstyrret avslapning.

En gratis parkeringsplass ligger bare noen få minutters gange fra stranden. Det er også en bussforbindelse til landsbyen fra holdeplassen "FKK-Strand". Sanitæranlegg ligger i utkanten av sanddyneområdet.

Stranden patruljeres av badevakter fra mai til begynnelsen av oktober for å sikre at du kan svømme.

Dünenbudje er et innsidertips, ikke bare for besøkende til den naturlige badestranden. Het Budje, rolig beliggenhet i sanddynene, er utfluktsmål på øya Borkum. Her vil du bli bortskjemt med alle slags delikatesser og kule drinker mens du dveler i en av de koselige buktene i det svingete uteområdet. Enten du bare vil drikke en kopp kaffe eller bare ønsker å slappe av en dag - Dünenbudje har deg dekket. I løpet av sesongen vil du motta en varm velkomst her hver dag av Klaas van Raden og hans team.

Borkum, Tyskland er den vestligste og største med 36 km2 av de syv østfrisiske øyene. Det maritime klimaet, som er veldig bra for helsen din, de brede sandstrendene og sanddynene er de viktigste grunnene til å besøke denne vakre øya.

Det sunne klimaet på øya Borkum skyldes delvis innflytelsen fra Golfstrømmen. En fuktig, salt luft beriket med jod og milde temperaturer året rundt er en velsignelse spesielt for personer med luftveissykdommer og allergier.

I tillegg til de gunstige klimatiske faktorene, tilbyr Borkum omfattende velvære- og spa-programmer, samt thalassoterapi, alt på et høyt nivå.

Imidlertid er Borkum også strandrekreasjon, naturisme, sykling og turgåing.

Hvis du skyldes Hvis du besøker Borkum av helsemessige årsaker, kan du enkelt kombinere dette med det attraktive turistmiljøet. Borkums vakre 26 kilometer lange sandstrender oppfyller alle ferierendes ønsker. Slapp av i de typiske strandkurvene, svøm i Nordsjøen og sportsaktiviteter fra fiske til brettseiling, alt som er Borkum. Ønsker du å få en full solbrunhet, selv om det er mulig på nudiststranden og sanddyneområdet, fra mai til midten av september er det også en badstue. Fra Borkumer strandpromenade har du en vakker utsikt over de fleste hvite bygningene. For turgåere og syklister tilbyr øya Borkum 130 km skiltede tur- og sykkelstier. Myrer, enger, skog og de unike Borkumer-sanddynene gir en avslappet atmosfære.

Nesten alle 5000 øyboere bor i Borkum, i hovedsesongen er det livlig, men ikke støyende. Det er flere butikker, barer og restauranter. I sentrum finner du det interessante gamle fyret (bygget i 1576), i nærheten av øymuseet "Dykhus" er også verdt et besøk. Den store innsjøen "Tüskendörsee" er hjemsted for mange fargerike fugler. Et annet høydepunkt for dyreelskere er Nordsjøakvariet på boulevarden hvor du kan se rødspette, piggvar, hummer, maneter og andre dyr fra Nordsjøen.

Fra Nederland er det best å reise med ferge til Borkum via Eemshaven det meste av året. Krysset med bilferge tar 50 minutter, med katamaranen bare 25 minutter. Fra fergehavnen i Borkum kan du ta toget til sentrum. Båtbilletten din er også gyldig for dette toget. La deg bli overrasket av denne tyske øya og kom tilbake på ny.

Fra Groningen kan du også nå Eemshaven med tog.

På Borkum finner du mange overnattingssteder for alles budsjett.