Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Nakenstrender i Murcia-regionen

Cartagena og Mazarrón tilbyr det største antall meter med nudiststrender for å ta en dukkert 'som Gud førte oss til verden', selv om Águilas også har to juveler.

Nudisme eller naturisme er en reell livsstil, og Murcia-regionen er hjemsted for områder der denne praksisen er tillatt og regulert.

Det er absolutt ikke alle strendene de som praktiserer nudisme vil ha, men den offisielle nettsiden til Murcia Turística beskriver i det minste forskjellige hjørner av Costa Cálida hvor du kan komme inn i vannet uten badetøy.

Mazarrón tar kaken, men vi finner også nakenstrender i Cartagena og Águilas. De er vanligvis, med noen få unntak, små strender eller bortgjemte viker som er tilgjengelige med bil. De vender alle mot Middelhavet.

Så forteller vi deg hvilke som er nudiststrendene i Murcia og hvor de er:

Nakenstrender i Cartagena

El Portús-stranden: Kjent som La Rambla del Portús, det er bare elleve kilometer fra byen Cartagena, så denne stranden betraktes som urbane, og det er en risiko for at du finner flere mennesker enn du ønsker hvis du ønsker å hvile. Den er 16 meter bred og 100 meter lang, og består av middels sand og grus. Beste? Det er lett å nå med buss (det er et stopp), og ved siden av denne stranden ligger Cala Morena, hvor det er en naturistcamping.

Morena Beach: ved siden av El Portús Beach er denne lille bukten mindre kjent og har derfor mindre tilstrømning av mennesker. Selv om det i nærheten av havnebyen alltid vil være noe belegg uten at det blir for overfylt. Den er bare 10 meter bred og ikke tilgjengelig for funksjonshemmede.

Stranden i Calblanque: Denne naturlige stranden ligger i den regionale parken med samme navn, og er beskyttet for sin store landskapsverdi. Den er 40 meter bred og 300 meter lang og består av fin gylden sand der besøkende ikke vil være alene, selv om de heller ikke finner folkemengder. Et sted å slappe av mens du fremdeles ser skjønnheten i sommerscenen.

Nakenstrender i Mazarron

Cueva de Lobos-stranden: For elskere av uberørt landskap er det flere helt ville strender i dette området. Det eneste problemet er at det derfor mangler alle slags tjenester, så det vil være nødvendig å bære en ryggsekk med mat for å unngå dehydrering. Du kommer inn fra Bolnuevo, og som et historisk notat var dette den første nudiststranden som ble erklært som sådan i Spania for over 30 år siden. Den er 90 meter lang og 16 meter bred og belegget er gjennomsnittlig.

Playa del Barranco Ancho: Denne stranden ligner veldig på den forrige, den er 80 x 12 meter bred og sanden er middels og grus. Tilstrømningen av besøkende er også lav.

Beach of Hondón del Fondo: Også kalt Playa del Jondo eller del Fondo, det er en bukt som er vanskelig tilgjengelig. Det beste med dette er at de færreste bestemmer seg for å dra dit, så naturisten som søker fred og avslapning, vil finne et perfekt paradis i dette 100 meter lange og 11 brede området. Det er viktig å ta med en paraply for å spikre i fin sand og grus.

Cala Desnuda: den er bare 30 meter lang og 9 meter bred. Ligger i et beskyttet miljø, og tilbyr fredelig svømming og fin grå sand for soling. Trygghet er garantert.

Playa de la Grúa: det beste, utsikten og lite belegg. Det er en liten strand (85 meter lang og 18 bred) med middels sand og grus.

Strand Cala de Leño: Den er 100 meter lang og 12 meter bred og består av grus.

Nakenstrender i Aguilas

Playa del Charco: dette er det eneste hjørnet av Águilas hvor naturisme er offisielt tillatt. Det er et vilt område med middels og gylden sand og med en gjennomsnittlig okkupasjonsgrad. Stranden 160 meter lang og 14 bred er en del av et perfekt naturmiljø å tilbringe dagen uten bekymringer annet enn å påføre krem ​​for å unngå solbrenthet.

Stranden i El Rafal: ligger mellom vikene i El Charco og Rambla Elena, siden 2016 er det en strand som hovedsakelig brukes av naturister, lett tilgjengelig, men synlig fra hovedveien.