Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturisme i Danmark

Naturisme på stranden i Danmark

Myke, hvite sandstrender, varm sommersol og et blått, rolig hav venter ferierende ved en innsjø i det skandinaviske landet rett over Schleswig-Holstein. Det sies at du aldri er mer enn 50 kilometer fra stranden i Danmark, enten det er sant eller ikke, en ferie i Danmark er vel verdt det, for få land i verden tilbyr så mange vakre og velholdte sandstrender som vår "nordlige nabo. ".

Danmark har også en annen spesiell funksjon for naturister: det er det eneste europeiske landet hvor nakenbading er tillatt på alle strender når som helst. Siden det ikke er noen lover mot nakenhet i Danmark, er det heller ikke noe å være naken på stranden. I det minste i teorien, for selv om danskene, som de fleste skandinaver, blir ansett som veldig åpne sinn mot naturister, foretrekker de fleste nakensvømmere å henge på en 'fribade strand' eller 'nudiststrand', her er dere imellom og dere trenger ikke ingen grunn til å bekymre seg for skrått utseende.

Naturisme på den danske Nordsjøen

Flere strender er forbeholdt naturister på øya Alsen nær Skovmose. Noen av disse er veldig godt besøkt, noen er mer isolerte og overlates til dine egne enheter.

Søren Jessens Sand på Fanö er et populært sted for de som foretrekker å slappe av naken ved sjøen. På en omtrent to kilometer lang strand kan naturister nyte solen uforstyrret, gå og selvfølgelig hoppe i sjøen!

På den meget sjarmerende Nordsjø-øya Römö er det en spesiell strand som utelukkende er rettet mot nakenbilder. Her er dere sammen, og dere kan nyte solen og havet uten klær og med en øyfølelse!

Det danske Vestjylland er en spesielt vakker region og spesielt populær blant naturister. Det er mange strender med nakenpartier her, inkludert Børsmose-stranden. Dette er en blandet strand, men på grunn av skjønnheten er den veldig populær blant naturister.

Naturisme på det danske Østersjøen

Stængehus-stranden imponerer med et vakkert sanddynelandskap og flott utsikt over det danske Østersjøen. Naturistvenner er vanligvis seg imellom her, og unge og gamle blander seg på den ganske bortgjemte strandseksjonen.

Øya Falster annonserer ferie på den "lengste sandstranden i det danske Østersjøen". Selvfølgelig er det også områder for naturister, for eksempel Bøtøskoven-stranden, en stille sandstrand hvor spesielt familier kan føle seg hjemme.

Egerup-stranden sørvest på Zealand tilbyr rent vann, god plass og mange soltimer. Ideell for alle som ikke vil ha en badedrakt mellom et håndkle og baken. Det er også en parkeringsplass i nærheten, så det er ikke langt til stranden.