Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturistiske innsjøer i Nordrhein-Westfalen Tyskland

 

Naturistiske innsjøer i Nordrhein-Westfalen, solen skinner, vannet smiler og klærne dine faller. En strekfri brunfarge og en skamløs kroppsfølelse, det føles som en velsignelse fritiden ved sjøen.

Ikke desto mindre bør nakne soltilbedere sørge for å bo ved en innsjø der naturisme er offisielt tillatt eller i det minste tolereres.

Nedenfor finner du en oversikt over innsjøene i Nordrhein-Westfalen hvor naturister ikke trenger å frykte skjulte blikk, men kan slappe helt av i solen!

Heider Bergsee er en del av rekreasjonsområdet Ville, hvor du kan nyte å gå, sykle eller svømme i et av de mange innsjøene. På lyngsiden av innsjøen (overfor svømmebassenget) er en plen hvor du kan sole deg uforstyrret. Du bør imidlertid bruke klær når du svømmer, da du må passere stien langs elven.

Offlumer See er fremdeles stort sett ukjent for naturister, helt feil. Siden det ikke bare er mange muligheter for å praktisere naturisme her, tolereres det også av badende.

Auesee tilbyr alt som gjør en god innsjø. Starter med store parkeringsplasser og en stor plen for soling for å rense vann og fin sand. Naturisme tolereres ved denne innsjøen. Hvis du vil være utenfor tekstilområdene, vil du alltid finne et hemmelig sted. Advarsel: På fine dager kan det bli veldig travelt på og rundt innsjøen.