Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Naturismeferie Brasil 2021

Brasil, sol, sjø, strand og karneval, men også et flott land for en naturisme-ferie.

Foreløpig er det vanskelig å planlegge en utenlandsreise på grunn av koronavirusets pandemi, men det kan være annerledes i 2021. Derfor en oversikt over syv nudiststrender i alle hjørner av Brasil, hvor du kan slappe av i et fantastisk miljø og fantastisk klima.

Fra nordøst til sør i landet er det mulig å finne noen nakenstrandalternativer. Mer informasjon? Nedenfor finner du en oversikt over syv strender, hvor du kan være en med naturen.

Abricó, Rio de Janeiro: Denne stranden ligger på vestsiden av den vakre byen, nærmere bestemt i Recreio dos Bandeirantes. Stranden er omtrent 800 meter lang, hvorav 250 meter brukes av naturister. Det interessante er at, i motsetning til andre nudiststrender, får menn i Abricó komme inn uten tilsyn.

Praia da Galheta, Florianópolis: Etter å ha gått en liten sti som starter ved Lagoa da Conceição, kan svømmeren nyte denne stranden uten klær. Detaljen er at nakenhet er valgfri i denne regionen, så den er veldig populær. I Florianópolis er det også andre alternativer, som Praia do Pinho, i Balneário Camboriú.

Pedras Altas, Santa Catarina: Denne stranden ligger i Guarda do Embaú, og er preget av stor vegetasjon, mye stein, rolig sjø og naturistisk luft. Klær er ikke tillatt på stedet. For å få tilgang til den, må du ta veien som forlater Enseada do Brito.

Tambaba, Paraíba: 45 kilometer fra hovedstaden João Pessoa, ble Tambaba den første offisielle nudiststranden i nordøst i 1991. Mye av stranden kan besøkes med klær, men du må være naken når du går ned trappene. Regionen har også en naturistbar og kro, som gir større bekvemmelighet for de som ønsker å få mest mulig ut av denne opplevelsen. Og uledsagede menn får ikke komme inn på stranden.

Olho-de-Boi, Rio de Janeiro: I Búzios er det også et alternativ for de som vil ta av seg klærne. For å nyte stedets skjønnhet er det nødvendig å gå 20 minutter på en bratt sti, egentlig ikke skiltet, det er en del av Praia Brava. Foruten følelsen av frihet, vil du finne et krystallklart hav der du kan se fisken svømme.

Massarandupió, Bahia: Dette regnes som en av de beste strendene i Nordøst. Det er 90 km fra hovedstaden i Bahia og ligger i byen Entre Rios. På Praia das Dunas kan badende nyte seg helt naken på en 800 meter lang sandstrand. Dressing er forbudt, og menn får ikke lov til å gå inn på stranden uten ledsager.

Barra Seca, Espírito Santo: stedet ligger på en øy 50 km fra Linhares, og for å nå nudiststranden må du ta en av båtene som tilbys av naturistmenigheten Espírito Santo, i Barra Seca. Etter omtrent fem minutters seiling kan du nyte den 250 meter lange stranden. Stranden har også kiosker og dusjer.