Booking.com
Joyland - Handle raskt, diskret og enkelt

Nakenstrender på Costa Brava

Costa Brava er full av vakre bukter, men ikke alle passer for alle. For eksempel er det strender som ikke godtar kjæledyr og andre bukter som er egnet for å gå med hunder,

Det er noen strender for de som ønsker å være omgitt av mennesker og ha fasiliteter og andre for de som foretrekker ro.

I denne artikkelen skal vi snakke om idealene for liberale mennesker som ønsker å praktisere naturisme. Vi viser de beste nudiststrendene på Costa Brava.

Cala Murtra: La Cala Murtra er en jomfruelig strand som ligger 6 kilometer fra sentrum av Roses. For å få tilgang til den må du gå 500 meter langs en sti, men det er verdt det hvis du leter etter litt fred og ro. Denne vakre, viltlevende stranden med grov sand og små steiner har ingen fasiliteter og er ideell for naturisme og dykking.

Playa de Borró (Llançà): Stranden i Borró ligger i Cap Ras, nord for Cap de Creus, i Llançà. På samme måte som Cala Murtra snakker vi om en jomfru- og naturiststrand, omgitt av steiner og grus hvor havet normalt er helt rolig.

 Playa Illa Roja (Begur): Denne bukten i Begur er en av de største i Sa Riera, 180 meter lang og 65 meter bred. Omgitt av et naturlig miljø har fronten en steinete øy, fin sand og gjennomsiktig vann.

Platja del Pi - Portbou: Denne rullesteinstranden, omgitt av klipper og skjær, er førti meter lang og veldig stille. Den er ideell for dykking, som mange andre på Costa Brava, bortsett fra at dykkerne er naturister.

Cala Canyers (Palamós): Denne grove sand- og småsteinviken er bare 25 meter lang og 8 meter bred, noe som gjør den ganske liten og koselig. Det er ikke urbanisert, men det har 2 fiskerhus fra 1900 -tallet. Det er beskyttet mot nordvind takket være beliggenheten og vannet, rolig og turkis, inviterer deg til en fantastisk svømmetur.